Продукти

GRANDE AMORE LIMITED EDITION е уникална селекция от висококачествени екзотични сортове кафе. Изпечено и пакетирано, така че да гарантира невероятно еспресо изживяване. Смесица от твърд и добре балансиран вкус, идеално за задоволяване на взискателни клиенти.

Количество - 1 кг.

GRANDE AMORE GOLD е уникална селекция от висококачествени екзотични сортове - индийска робуста и колумбийска арабика, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус.

Количество - 1 кг.

GRANDE AMORE EXTRA BLUE е специално селектирана смес от подбрани сортове кафе. Специално за тези, които предпочитат пълноценно и чисто кафе с перманентен и плътен вкус. Особено подходящо за сервиране няколко минути след приготвяне.

Количество - 1 кг.

GRANDE AMORE SILVER е специално селектирана смес от подбрани сортове кафе, африканска и индийска робуста, съчетани така, че да придадат специфичен плътен вкус и аромат.

Количество - 1 кг.

Arabica Extra се характеризира със специфичната ароматна интензивност и типичната сладост на кафе Арабика. Тази лека и сладка консистенция е особено подходяща за "леки кафета".

Количество - 1 кг.

Selezione Oro съчетава нежният аромат на Арабика с точното количество на Робуста за да се получи кремообразно кафе с мек шоколадов вкус.

Количество - 1 кг.

Bar Extra е перфектния баланс между Арабика и Робуста допринасящ за увеличаване на плътността, особено подходящо за тези, които предпочитат традиционното "италианско еспресо" с послевкус напомнящ на тъмен шоколад.

Количество - 1 кг.

Silver Medal - Тази смес е разработена специално, за да се създаде силен вкус на кафе с гъсто и кремообразно покритие. особено подходящо за ресторанти, където кафето трябва да запази вида и аромата си за по-дълго време, докато стигне до масата.

Количество - 1 кг.

Miscela crema bar е смес с интензивен вкус и аромат, разработена специално за да се създаде силен вкус на кафе с гъсто и кремообразно покритие. Селекция, изпечена и почистена от чужди тела.

Количество - 1 кг.

Miscela espresso classico е смес с твърд и добре балансиран вкус, идеална за задоволяване взискателна клиентела. Селекция, изпечена, почистена от чужди тела и специално разработена за вендинг индустрията.

Количество - 1 кг.

Miscela qualità oro е отличен и много добре балансиран сладък сорт, с леко плодов и шоколадов послевкус, подходящ да задоволи много взискателни клиенти. Селекция, изпечена, почистена от чужди тела и специално разработена за вендинг индустрията.

Количество - 1 кг.

Tchibo Creme Suisse е за всички, които търсят фин аромат и изтънчен вкус. Бендът е от 100% Арабика от кафеените плантации в Южна Америка. Прецизно подбраните зърна оставят усещане за шоколад и екзотични плодове във всяка чаша. Ако качеството е важно, а уникалността на вкуса е това, което търсите, то Tchibo са се постарали, за да направят кафе напитката изключително и незабравимо изживяване.
Опаковка от 500 гр.

Tchibo Espresso Speciale – както името насочва, това кафе е за специални моменти и още по-специални хора. Притежава изключителен интензивен аромат и наситен вкус, присъщ за еспресо. Внимателно подбрани кафени зърна Арабика и Робуста, блендирани в точната пропорция, за да се постигне великолепен вкус още от първата глътка.

Опаковка от 500 гр.

Piacetto Tradizionale Espresso съчетава кафеени зърна Арабика от района на Южна Америка и висококачествена Робуста от Азиатските плантации на този храст. Вкусът е балансиран, като се усеща приятна горчивина, дължаща се на азиатската робуста и лека сладост от арабиките.
Кафето е подбрано внимателно, като по този начин се запазва качеството, гарантирано от кафе експертите на Piacetto.

Piacetto Tradizionale Caffe Crema е бленд съдържащ кафеени зърна Арабика от района на Южна Америка и Робуста от Азия.
Традиционният метод на бавно печене, разгръща тази смес от Арабика и Робуста, като подчертава силен южен италиански вкус. Кафеените зърна от Азия и Южна Америка идват от Rainforest Alliance сертифицирани ферми. Подходящо е както за еспресо, така и за съчетание с мляко, сметана и други млечни вариации.

Paper pod red blend

Paper pod decaffeinated

Espresso Elegant Aroma - Плътен и елегантен вкус

Espresso Intense Aroma - Силен вкус с интензивен аромат

Caffè Crema Rich Aroma - Балансиран и плътен вкус

Caffè Crema Fine Aroma - Деликатен аромат с кадифен крем

Caffè Crema Decaffeinated - Деликатен и фин аромат

Coffee for Black and White - Филтър кафе с перфектен аромат

Coffee Fine Aroma - Балансиран вкус и плътен аромат

Coffee Intense Aroma - Интензивен аромат

Кафе капсули Elia Milano - 100 бр.

Кафе капсули Elia Sicilia - 100 бр.

Кафе капсули Elia Безкофеин - 100 бр.

ICS „Bebida Blanca Rica” - Подсладен продукт на базата на сметана и обезмаслено мляко. За най-вкусното капучино. Перфектно представяне във вендинг автомати: пълна разтворимост при употреба във вендинг машини, наситен вкус, гъста пяна. Приятен послевкус. Предпочитан избор сред вендинг операторите.

ICS „Foam Stable” - Специална суха сметана на растителна основа. Готовата напитка е с подсилена пяна. Цялата гама напитки с холандската марка ICS са лидери на вендинг пазари сред най-предпочитаните напитки, за употреба във вендинг машини.

ICS „Vending Espresso Granulated” - Инстантно гранулирано кафе, което ще ви изненада приятно с по-мек вкус.

ICS „Red Label” - Разтворима какаова напитка на прах. С 10 % съдържание на какао, с перфектно балансиран вкус и аромат. Глътка удоволствие, подходяща за консумация по всяко време! Изборът на истинските любители на млечен шоколад. Перфектно представяне във вендинг автомати.

RISTORA „Лимон” - Разтворим чай с приятен вкус и аромат на лимон. Удоволствие за ценители! Сладка напитка, която се разтваря отлично както в топла, така и в студена вода.

RISTORA Капучино - Комбинирана напитка на базата на обезмаслено мляко и инстантно кафе. По всяко време на деня капучино с превъзходен вкус и гъста пяна.

Чай Джан Марко – малина - Разтворима напитка с вкус на малина, подходяща за вендинг машини.

Джан Марко мляко - Сухо мляко с богат и наситен каймак.

RISTORA Espresso Italiano „Decaffeinato” - Безкофеиново ароматно инстантно кафе за употреба във вендинг машини.

Кристална захар 1 кг

Метална поставка за пакетчета захар с рекламно лого.

Поставка за салфетки с рекламно лого.

Селектирана захар в рекламни пакетчета

Количество:

Пакетчета по 4,5 гр.

Кафявата захар е междинен продукт при производството на бяла захар от захарна тръстика и е източник на цинк, желязо и калций.

Количество:
Пакетчета по 5 гр.

Контакти

гр. Пловдив
бул. "Марица" 21
0877 171530
0885 681676
coffeebulgaria@gmail.com

ЗА НАС

За задоволяване нуждите на клиентите фирмата разполага със специализиран транспорт за доставка до всеки дом, офис и заведение.

Работно време

Понеделник - Петък: 9,00 - 17,00 ч.
Събота: 9,00- 13,00 ч.

Последвайте ни