Bar Extra е перфектния баланс между Арабика и Робуста допринасящ за увеличаване на плътността, особено подходящо за тези, които предпочитат традиционното "италианско еспресо" с послевкус напомнящ на тъмен шоколад.

Количество - 1 кг.

 

Selezione Oro съчетава нежният аромат на Арабика с точното количество на Робуст за да се получи кремообразно кафе с мек  шоколадов  вкус.

Количество - 1 кг.

 

Silver Medal -Тази смес е разработена специално, за да се създаде силен вкус на кафе с гъсто и кремообразно покритие.  особено подходящо за ресторанти, където кафето трябва да запази  вида и аромата си за по-дълго време, докато стигне до масата.

Количество - 1 кг.

 

Miscela qualità oro е отличен и много добре балансиран сладък сорт, с леко плодов и шоколадов послевкус, подходящ да задоволи много взискателни клиенти. Селекция, изпечена, почистена от чужди тела и специално разработена за вендинг индустрията.

Количество - 1 кг.

 
 
Miscela crema bar е смес с интензивен вкус и аромат, разработена специално за да се създаде силен вкус на кафе с гъсто и кремообразно покритие. Селекция, изпечена, почистена от чужди тела и специално разработена за вендинг индустрията.
 
Количество - 1 кг.
 
 
Miscela espresso classico е смес с твърд и добре балансиран вкус, идеална за задоволяване взискателна клиентела. Селекция, изпечена, почистена от чужди тела и  специално разработена за вендинг индустрията.
 
Количество - 1 кг.

 

Decaffè - комбинация от безкофеиново кафе на зърна, печено особено подходящи за барове, ресторанти и като цяло за канала ХОРЕКА.

Количество 500 гр.

Поставка за салфетки с рекламно лого.

Селектирана захар в рекламни пакетчета

Количество:

Пакетчета по 4,5 гр.

Кафявата захар е междинен продукт при производството на бяла захар от захарна тръстика и е източник на  цинк, желязо и калций

Количество:

Пакетчета по 5 гр.

Метална поставка за пакетчета захар с рекламно лого.

Бели 80 мл. пластмасови чаши с рекламно лого.

Количество:

50 бр. в пакет.

Към продуктите на Grande Amore и Лед.